Eindelijk jouw kilometerregistratie op orde

Het op orde hebben van de kilometerregistratie is een heel fijn gegeven voor een werkgever Je weet dan precies hoeveel kilometers er zijn gereden met de auto's die je in je bezit hebt en dat geeft een fijn en overzichtelijk gevoel. Dat omdat iedere auto die op zakelijk gebied wordt gebruikt, wordt geleased, een aantal kilometers mag rijden in de jaren dat dit wordt geleased. Dit is meestal een periode van 4 jaar. Je hebt van tevoren afgesproken wat het aantal kilometers is dat geerden mag worden. Het is onmogelijk om zelf de kilometerstanden bij te houden en om dit iedere keer van je medewerkers te vragen is ook niet echt ideaal, maar met de kilometerregistratie hoeft dat niet want dan wordt alles voor je gedaan.

Ondernemers en zakelijke voertuigen

De kilometerregistratie is erg handig wanneer je een eigen onderneming hebt. Als een zzp'er werken of als een MKB'er, het is voor beide een erg handig uitvinding. Zelfs wanneer je een grote (internationale) onderneming hebt is het handig om de kilometerregistratie bij te laten houden zodat je hier zelf geen tijd in hoeft te investeren en die tijd nuttig kunt gebruiken voor belangrijkere zaken. Je kunt met de app van de kilometerregistratie niet alleen zien hoeveel kilometers het voertuig heeft afgelegd in de periode sinds het leasen, maar ook per dag, week, maand en jaar.

Nauwkeurige gegevens

Ook kan je zien, naast de kilometerregistratie, waar de auto zich precies bevindt en dit gaat allemaal heel nauwkeurig. Ook kan je daarin de tijdstippen zien en je kunt dit live bekijken, maar ook terugkijken vanaf de periode dat je de kilometerregistratie gebruikt. Zelfs de GPS locaties worden hierbij gegeven en dit zorgt voor een duidelijk overzicht, wat erg handig is voor de werkgever. Als je ook nog privé met de auto rijdt, zal dit ook worden gescheiden door de kilometerregistratie. Kijk eens op Tankpas-aanvragen.nl.